Vliesbehang - Piraten

Staat: Nieuw product

BORA

KZ23898

Heeft de speel- of kinderkamer een facelift nodig? Het Piraten vliesbehang is ideaal voor een originele accentmuur! De woeste zee,...

79,00 €

31,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

Heeft de speel- of kinderkamer een facelift nodig? Het Piraten vliesbehang is ideaal voor een originele accentmuur! De woeste zee, een piratenboot, een boodschap in een fles, een papegaai, een schatkist,... het hoort allemaal bij een potig piratenleven!

Het behang van BORA is een klasse A dubbellaags vliesbehang (non-woven). Dit betekent dat niet het behang, maar wel de muur voorzien wordt van lijm. Het behang is afwasbaar en ook na jaren makkelijk te verwijderen (mits het gebruik van de juiste lijm, nl. perfax rol-on). Het behang is zeer kleurvast, bevat geen milieu- en gezondheidsbelastende substanties en is biologisch afbreekbaar. Een rol is 46,5 cm breed en 10 meter lang, met een patroonlengte van 30.5 cm.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Tips & Advies: Download hier meer info over hoeveel behang je nodig hebt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
46.5100000.8
Deborah van de Leijgraaf, of kortweg Bora, is reeds 13 jaar freelance illustrator voor kinderboeken en -tijdschriften. Doorheen haar carrière ontdekte Bora stilaan een passie voor het vervaardigen van eigen producten met zelfontworpen patronen. Omdat het atelier van Deborah vol kwam te liggen met leuke tekeningen en schetsen, werd het tijd om deze ontwerpen het daglicht te gunnen. BORA is een collectie van behangpapier, posters & papierwaren in originele patronen. De combinatie van dieren, kinderen, sprookjes & folklore met speelse vormen en oneindige kleurpaletten maakt een BORA-design herkenbaar. Benieuwd? Laat je hieronder overtuigen!