circuit le monde extraordinaire de BRIO

volledige treinset 'World Deluxe'

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ26358

Wereld van spoorwegen van BRIO (20)

Wie kan weerstaan aan de nummer 1 uit BRIO's spoorwegen wereld?! Alle favoriete treincircuits en accessoires zijn verzameld in één super deluxe...

399,90 €

239,94 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wie kan weerstaan aan de nummer 1 uit BRIO's spoorwegen wereld?! Alle favoriete treincircuits en accessoires zijn verzameld in één super deluxe set. Dit grote treincircuit passeert langs de haven, het treinstation, de luchthaven en de boerderij. De set komt met een heleboel accessoires en speelfiguren om de BRIO wereld te vervolledigen. Uiteraard zijn licht- en geluidseffecten niet weg te denken.
De luxe treinset is geschikt voor kids vanaf 3 jaar en zal vele jaren later nog steeds gebruikt worden. Alles zit netjes verpakt in twee stevige speelgoeddozen.

Compatibel met heel het BRIO (spoor)wegennetwerk.
Omvang circuit: 116,5x147,5 cm.
Inclusief batterijen (6xLR44).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3349298.34
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.
Collectie Wereld van spoorwegen van BRIO
Inspiratie en thema's