Boek - De meest eenzame walvis ter wereld

(voor)leesboek « De meest eenzame walvis ter wereld »

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN038

Een ontroerend verhaal over vriendschap en de kracht van verbeelding

Een nieuw boek van Kom Crabeels met illustraties van Sebastiaan Van Doninck over een kleine meisje Lilja en een eenzame walvis. Supermooi verhaal om samen met je kids te lezen.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Lilja woont in een vuurtoren, ze is de bewaker van het noorderlicht. Haar papa is vaak weg, dan doet hij onderzoek op zee. Na elke zeereis krijgt Lilja een schelp. Ze heeft al een hele verzameling.

Op een dag vertelt papa over een walvis die altijd alleen zwemt. Andere walvissen kunnen zijn gezang niet horen en daarom vinden ze hem niet.

Wanneer Lilja alleen thuis blijft, is het stil in de vuurtoren. Tot er plots een lied klinkt uit een van de schelpen. Zou het de walvis zijn? En zingt hij voor Lilja?

Auteur: Kim Crabeels
Illustraties: Sebastiaan Van Doninck
Aantal pagina's: 80
Afmetingen: 22 x 18 cm


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.180.010.220.37
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.

product referentie :9789401452854