De Spiekpietjes. Een nieuwe sinterklaastraditie

Voorleesboek - De Spiekpietjes. Een nieuwe sinterklaastraditie

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA007

Spiekpietjes (11)

Sinterklaas weet alles!

Maar hoe komt hij eigenlijk aan al die informatie? Wel elk jaar rond de verjaardag van de Sint verstoppen kleine Spiekpietjes, gewapend met een mini gsm en vliegend op mereltjes, zich bij jou in huis of in je klas. Ze zijn de kleinste helpers van de Sint en kijken mee of jij wel braaf genoeg bent. De Spiekpietjes zien ook waar je van houdt, zo komt Sinterklaas precies te weten welke cadeautjes jij leuk vindt en of je misschien een extra pakje verdient.

15,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Dit boek is het originele verhaal uit de Spiekpietjes reeks, dat verklaart hoe de Sint alles weet. De illustraties vullen telkens een dubbele bladzijde. Een ideaal prentenboek, geschreven en geïllustreerd door Thaïs Vanderheyden, om de sfeer van de Sint ook in het voorleesmoment mee te nemen.

 
Voor kindjes vanaf 3 jaar.
Zevende druk!
auteur en illustraties: Thais Vanderheyden
Afwerking: met harde kaft

Formaat: 333 x 241 x 11 mm


Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurThaïs Vanderheyden
IllustratorThaïs Vanderheyden
Genrepeuterboek
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.340.010.240.2
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.

product referentie :9789044821321

Collectie Spiekpietjes
Inspiratie en stories