Vraag maar! Een spel voor papa & kind

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ40575

auteur Elma Van Vliet (15)

Vraag Maar! Een spel voor vader en kind - Hét vragenspel voor een leuk en persoonlijk gesprek met je kind. Een perfect spel voor thuis, onderweg of op vakantie. 

15,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000356034

Dit vrolijke vragenspel bevat gesprekskaarten voor vader en kind. Met de kaarten stel je elkaar leuke, persoonlijke en grappige vragen. Het spel is een makkelijke manier om écht contact te maken en nieuwe dingen over elkaar te ontdekken. Een perfect spel voor thuis, onderweg of op vakantie. Elk spel bevat 64 kaarten en een boekje met speluitleg.

•Wat ging er vandaag heel goed?
•Waar heb jij deze week om gelachen?
•Wat zouden wij vaker samen moeten doen?
•Hét vragenspel voor een leuk en persoonlijk gesprek met je kind
• Voor kinderen van 6-12 jaar en hun vader

De Vraag Maar!-serie is ontwikkeld door Elma van Vliet, de bedenkster van de Vertel Eens-serie. Ook verkrijgbaar: Vraag Maar! Een spel voor moeder en kind 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.0350.110.0850.21
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories