NULL

vriendenboek 'Vriendenklets!' (rode cover)

Staat: Nieuw product

Gezinnig

KZ25652

Vriendenklets! is een bijzonder vriendenboek voor klein en groot, om altijd te bewaren! Het vriendenboekje zit boordevol gekke vragen. Wie...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vriendenklets! is een bijzonder vriendenboek voor klein en groot, om altijd te bewaren! Het vriendenboekje zit boordevol gekke vragen. Wie zijn jouw vrienden en vriendinnen? Waar zijn ze goed in en waar houden ze van? Maar ook: wat vinden ze bijzonder aan jou en wat doen ze graag met je samen?

Het boek bevat 72 invulpagina's. Op de linker pagina schrijven jouw vrienden over zichzelf, op de rechter pagina over jou. Het geheel vormt een bonte verzameling van leuke weetjes en geheimen van al jouw vrienden en vriendinnen. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar en erg leuk om nieuwe vrienden beter te leren kennen!

Auteur: Michal Janssen
ISBN: 9789082338515

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.522.500.35
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?