vrolijk gestipt kussen 30x30cm

Staat: Nieuw product

Ferm Living

Ferm Living kIDs (119)

Ferm Living brengt dit seizoen lieve stipjes in de collectie. Gecombineerd met zachte pasteltinten geeft dit een hippe toets aan de kinderkamer....

34,00 €

20,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ferm Living brengt dit seizoen lieve stipjes in de collectie. Gecombineerd met zachte pasteltinten geeft dit een hippe toets aan de kinderkamer. Elk kussentje is met de hand geprint en heeft een grijze jersey achterkant. Inclusief vulling. Materiaal: 100% organische katoen en 100% organische jersey.

KleurMeerkleurig
Vormvierkant
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
303000.4
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :7534

Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories