hochet boules colorées en bois Magica

vrolijk grijpsspeeltje met kralen 'magica'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13605a

Rammelaars van HABA (20)

Deze bijzondere houten rammelaar is gemaakt van 8 vrolijk gekleurde kralen die aan een aan veilige elastische draad geregen zijn. De gladde...

11,95 €

Add to my wishlist

Deze bijzondere houten rammelaar is gemaakt van 8 vrolijk gekleurde kralen die aan een aan veilige elastische draad geregen zijn. De gladde kralen gaan bij het aanraken over elkaar bewegen en maken een aangenaam klik-klak geluid als ze elkaar raken. Door handmanipulatie zal het speeltje telkens van vorm en kleurenpatroon veranderen. De gebruikte verven en lakken van Haba zijn op waterbasis waardoor je baby zich kan amuseren in alle veiligheid! Stimuleert de grijpreflex en fijne motoriek. Materiaal: beukenhout. Geschikt voor baby's vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10600.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :3856

Collectie Rammelaars van HABA
Inspiratie en thema's