jeu à enficher 'boutons multicolores'

vrolijk insteekbord met derde dimensie*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ15129

Kleine steekexperts, opgelet: hier gaat het de lucht in! Wie behendig de bontgekleurde knoppen insteekt, kan snel een stevige toren boven....

39,95 €

25,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Kleine steekexperts, opgelet: hier gaat het de lucht in! Wie behendig de bontgekleurde knoppen insteekt, kan snel een stevige toren boven. Inhoud: insteekbord en 30 gekleurde knoppen. Materiaal: beukenhout. Afmetingen: ca. 19x19cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
191900.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5672