vrolijk Max Velthuijs 'Kikker' behang

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

De prachtige en originele tekeningen van Max Velthuijs zijn zeer geschikt om de baby- of kinderkamer in no-time om te toveren in een bloemenveld.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

 

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

De prachtige en originele tekeningen van Max Velthuijs zijn zeer geschikt om de baby- of kinderkamer in no-time om te toveren in een bloemenveld met Kikker, Varkentje, Haas, Eend, Rat en Beertje. 1 rol vliesbehang van Kikker bestaat uit drie verschillende behangbanen waarbij alle vriendjes van Kikker een keer voorbij komen.
Originals © 2016 Rights at Work B.V. - Stichting Max Velthuijs

MATERIAAL : 165 Grams Vliesbehang
KLEUR : Full Color, Extra mat
BAANAFMETING : 48,7 x 280 cm (b x h)
AANTAL BANEN : 3

Alle behangbanen worden op 1 rol geprint. Op de verpakking staat een duidelijke instructie voor het aanbrengen van het behang. Het behang kan zowel in de breedte als in de hoogte worden bijgesneden, waarbij de afbeelding als geheel nog steeds duidelijk te zien is.
Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
146.128000.95
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!