mini avion en bois

vrolijk mini vliegtuigje (1j)

Staat: Nieuw product

BRIO

Toddler-collectie by BRIO (15)

Klaar om op te stijgen?! Dit houten BRIO speelgoedje brengt jou naar nieuwe hoogtes! De propeller kan ronddraaien en de wieltjes zorgen voor een...

10,95 €

Add to my wishlist

Klaar om op te stijgen?! Dit houten BRIO speelgoedje brengt jou naar nieuwe hoogtes! De propeller kan ronddraaien en de wieltjes zorgen voor een veilig vertrek en een super zachte landing. Het vliegtuigje is makkelijk hanteerbaar, perfect voor kleine handjes! Voor baby'tjes vanaf 1 jaar! Verkrijgbaar in drie heerlijke kleuren! Materiaal: hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
116.313.80.35
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.

product referentie :30205 groen

Collectie Toddler-collectie by BRIO
Inspiratie en thema's