mobile musical 'Gugusse Gustave'

Vrolijk mobiel muziekdoosje - Karel Kaper*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23401a

Karel Kaper gaat graag overal met zijn eigenaar naartoe: dankzij de lus met klittenband kan hij gemakkelijk aan de beugel van het babyzitje, aan...

24,95 €

16,22 €

Zet op mijn verlanglijstje

Karel Kaper gaat graag overal met zijn eigenaar naartoe: dankzij de lus met klittenband kan hij gemakkelijk aan de beugel van het babyzitje, aan de kinderwagen of aan de spijlen van het bed worden bevestigd. Melodie: Whistle while you work. Materiaal: poylester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
92000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301515