jouet d’éveil Fleur du printemps

vrolijk ontdekkersspeeltje Lentebloem

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28249

De Lentebloem van HABA heeft veel leuke blaadjes. Ze fascineert baby's met haar wondermooie kleuren en verschillende stoffen om aan te voelen....

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De Lentebloem van HABA heeft veel leuke blaadjes. Ze fascineert baby's met haar wondermooie kleuren en verschillende stoffen om aan te voelen. Ook boeiende geluidseffecten, een spiegelfolie en een bijtring zijn aanwezig.
Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Materiaal: polyester, kunststof.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
175240.098
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301849