NULL

vrolijk papieren werkboekje

Staat: Nieuw product

Shinzi Katoh Design

Deze superleuke werkboek is speciaal voor jouw kleine bengel. Een eigen schriftje om in te tekenen, kleuren, schrijven en bladeren. Met blanco...

7,00 €

4,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze superleuke werkboek is speciaal voor jouw kleine bengel. Een eigen schriftje om in te tekenen, kleuren, schrijven en bladeren. Met blanco binnenzijde. Materiaal: papier.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.5211.50.35
Shinzi Katoh Design - Als je van grappige, leuke en snoezige items houdt is het erg moeilijk om niet verliefd te worden op Shinzi Katoh's ontwerpen. Shinzi Katoh is een van de grootste kunstenaars van Japan en behalve een design-icoon in Japan, is zijn werk steeds populairder geworden in het buitenland. Shinzi Katoh was te zien op tentoonstellingen in Parijs en New York. De Katoh naam wordt vooral geassocieerd met schattige "Zakka" huishoud-en stationaire producten, maar hij illustreerde ook een groot aantal kinderboeken. Zijn unieke landschap en portret schilderijen worden bewonderd door velen, en zijn prive-galerie & atelier is uitgegroeid tot een populaire bestemming voor fans. Hier bij de kleine zebra vind je superleuke decoratie tape van deze getalenteerde designer.