Schrift - Misa

Vrolijk schriftje - Misa

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ624

Schrijven is nog nooit zo leuk geweest met dit prachtige schrift! Het werk van illustrator Seng Soun Ratanavanh is tegelijk subtiel en stijlvol. De prachtige tekeningen met Aziatische invloeden, zullen je inspiratie geven om lekker te kriebelen, schrijven en tekenen. 

3,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03558

CollectieLovely paper
TypePapierwaren

Prachtig schriftje met prachtige illustraties van Seng Soun Ratanavanh. Op de cover staat een meisje met een vlieger in haar tuin. Afgewerkt met metallic effecten. 

Illustraties: Seng Soun Ratanavanh
Formaat: 15 x 19,5x 0,5 cm
48 pagina's

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!