Siradendoosje met muziek - Panda

Vrolijk sieradendoosje met muziek - Panda

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ452

Geniet van dit geweldige rechthoekige juwelendoosje. Het doosje heeft een muziekje, een spiegeltje en een dansend panda-poppetje. Je hoeft enkel het deksel op te tillen en aan het hendeltje draaien om de prachtige deuntje te horen. Deze muziekdoos speelt 'Teddy Bear's Picnic' van John Walter Bratton.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06601

CollectieLittle big room
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Vrolijk sieradendoosje Panda. Je kan er sieraden, muntstukken of andere leuke verzamelingen perfect in kwijt. Een wondermooi geschenk voor elk kind.

Leeftijd: vanaf 4 jaar 
Afmetingen: 18,2 x 13,4 x 9,9 cm

Djeco's sieradendoosjes geven je slaapkamer een vrolijke touch. De collectie van de heerlijke houten sieraden- of muziekdoosjes entertainen jong tot oud.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!