jeu de superposition grand Max

vrolijk stapelspeeltje 'lange max'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13739

Vrolijk stapelen met dit schattige slaapmutsmannetje Max. De 5 stoffen delen kunnen dankzij het klittenband steeds opnieuw worden gecombineerd...

37,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Vrolijk stapelen met dit schattige slaapmutsmannetje Max. De 5 stoffen delen kunnen dankzij het klittenband steeds opnieuw worden gecombineerd naar keuze. Met spiegelfolie, rammelaar en bijtelementen. Materiaal: katoen/polyester.
Leeftijd: vanaf 10 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162200.4
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2676