strategiespel Camouflanimo

vrolijk strategiespel Camouflanimo

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ273

Camouflanimo is een eenvoudig strategisch spelletje voor jonge kinderen. Kleine beestjes proberen de wei over te steken ... op weg naar de gele bloem ... maar om op de gele bloem te kunnen zitten heb je of een kaart met geel nodig of een kaart met een bloem. Je moet dus   de juiste camouflage gebruiken !

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08497

Leeftijdvanaf 4 jaar

De kleine dieren willen een wedstrijdje houden en racen naar de andere kant van de tuin. Maar natuurlijk moeten ze voorzichtig zijn om de roofdieren te ontwijken. Camoufleer je dier en beweeg alleen als je een kaart hebt getrokken met dezelfde kleur of dezelfde afbeelding van het volgende vakje in het parcours. Het diertje dat als eerste het parcours helemaal heeft afgelegd, is de winnaar.

Inhoud: 4 diertjes en 32 kaarten. Materiaal: hout en karton.

Voor 2 tot 4 spelers. Geschikt voor kids van 4 tot en met 8 jaar. Speelduur : 10 minuten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!