Vrolijke drinkbeker met drinktuit *

Staat: Nieuw product

Haba

Leer je kindje zelf drinken met deze drinkbeker uit melamine. De beker is speciaal ontworpen voor kleine handjes: twee stevige handvaten om...

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7678/7679/7680/7681

Leer je kindje zelf drinken met deze drinkbeker uit melamine. De beker is speciaal ontworpen voor kleine handjes: twee stevige handvaten om vast te grijpen en een deksel met tuitje om niet te morsen. Lang leve 'ikke zelf doen'!
Verkrijgbaar in 4 vrolijke uitvoeringen. Materiaal: beker gemaakt uit melamine, deksel gemaakt van polypropyleen. De beker mag in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de microwave-oven.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.310.110.70.35
  • Door Catherine D.
  •  de 06/08/2019
Prima drinkbeker
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.