vrolijke drinkbeker met drinktuit

Staat: Nieuw product

Haba

Leer je kindje zelf drinken met deze drinkbeker uit melamine. De beker is speciaal ontworpen voor kleine handjes: twee stevige handvaten om...

6,95 €

Add to my wishlist

Leer je kindje zelf drinken met deze drinkbeker uit melamine. De beker is speciaal ontworpen voor kleine handjes: twee stevige handvaten om vast te grijpen en een deksel met tuitje om niet te morsen. Lang leve 'ikke zelf doen'!
Verkrijgbaar in 4 vrolijke uitvoeringen. Materiaal: beker gemaakt uit melamine, deksel gemaakt van polypropyleen. De beker mag in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de microwave-oven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.310.110.70.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7678/7679/7680/7681