handpop - Gans Guitig

vrolijke handpop «Gans Guitig» *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB112

Uit de schattige Gans Guitig-reeks van HABA: een vrolijke handpop die piept en knisperfolie heeft voor extra voel- en geluidseffect. Deze pop is perfect voor amusante poppenspellen en heerlijk om te knuffelen.

19,95 €

Add to my wishlist

Als de schattige Gans Guitig op het toneel verschijnt, zijn alle toeschouwers meteen vrolijk. En na de voorstelling kunnen de kleintjes heerlijk knuffelen met deze soepele en zachte handpop.

Geschikt vanaf 18 maanden. Formaat: 21 x 7 cm. Wasinstructies: wassen op 30 °C mild, niet in een trommeldroger drogen, niet strijken, niet chemisch reinigen, bleken niet toegestaan. Design: Ines Frömelt.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
158.5140.082
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :303137