vrolijke handtas in zilver en roze

vrolijke handtas in zilver en roze

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

KZ40298

Het eerste handtasje van je (tiener)dochter, of een leuk avondtasje voor jezelf? Het kan allebei, dit 2-kleurig exemplaar is een echte eye-catcher.

53,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Caramel et Cie maakt tassen en accessoires die er niet alleen heel mooi uitzien, ze zijn ook stevig gemaakt. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

De mini handtas van Caramel et Cie is tot in detail afgewerkt, met een ruim compartiment, een verstelbare draagriem en 2 klassieke verzilverde sluitingen. Aan de voorkant is een apart vak voor sleutels, een portefeuille of andere kleine zaken.

Materiaal: tas: 71% polyester en 29% viscose, afgebiesd met zilverkleurig simili-leder. Voering: 100% polyester.

Afmetingen: 22 x 18 x 6 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.180.060.35
Caramel & Cie is een nieuw merk met modieuze tassen en boekentassen voor kinderen. Bedenker Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties. Altijd met oog voor bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.

product referentie :sacPM014