Vrolijke honeycomb cake toppers konijn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR177

Alles voor een paas feestje (87)

Geef je bakcreaties een extra feestelijke tint met deze super leuke cake toppers van het toffe feestmerkje Meri Meri. Deze set vrolijk elke cake, taart of schotel hapjes meteen om tot een extra feestelijk hapje.

10,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 166924

CollectieSpring & Easter
TypeTaart - en caketoppers
KleurMeerkleurig

Set van 4 honigraad cake toppers - uit de paascollectie van MERI MERI - in de vorm van een cute paaskonijntjes en leuke paasbloemen. Leuk om je overheerlijke maar simpele cake super snel op te vrolijken en extra feestelijk te maken. Ideaal voor het lente- of Paasfeest.

Materiaal: houten prikkers - honeycomp, pompon en details in goudfolie.

Afmetingen verpakking: 30,5 x 15 x 1,5 cm

Meri Meri Pasen - Het is bijna tijd om je konijnen oren op te zetten en te feesten! Met Meri Meri hebben we alles in huis om je te inspireren voor een zalig Paasfeest, er is een ruime selectie prachtige feestaccessoires om de feesttafel, je huis of lentefeestje te versieren. Dus hop hop! Laat je inspireren en bereid je paasfeest tot in de allerkleinste details voor met deze zalige lente-collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1530.51.50
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories