Vrolijke kleurplaten - mandala's - Rozetten

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ597

Djeco DESIGN BY Collectie (160)

Een mandala is een spiritueel symbool dat het universum vertegenwoordigt met de binnen- en buitenwereld. Omdat een mandala geen letterlijke weergave is van de realiteit, kunnen kinderen en volwassenen volop van hun eigen creativiteit genieten zonder zich zorgen te maken over het gebruik van de juiste conventionele kleuren om de geometrische bloemen te kleuren.

Nog even mooi vouwen en de rozet is klaar! Deze vrolijke kleurplaten met een bijzondere twist maken je dag!

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09656

CollectieSmall gifts
TypeKleurplaten
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Geniet van deze vrolijke mandala's. In elk pakketje zit 4 keer plezier. 

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen verpakking: 23 x 22 cm
Design: Jennifer Davis

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories