koala knuffel Gabin

Vrolijke koala knuffel Gabin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO006

Hij zit vrolijk op zijn poep en hij heeft schoenen aan :-) Gabin is een vrolijke koala en streelzachte knuffel voor jouw kleintje om mee te knuffelen, te spelen en rond te lopen. Mag hij jouw vriendje worden?

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642710

Koala Knuffel Gabin van Moulin Roty is heerlijk zacht, draagt een leuk sjaaltje met sterren op en heeft fluffy haar dat uit zijn oortjes komt.

Afmetingen: ongeveer 30 x 30 cm

Materiaal: 100% polyester

Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden

Wasadvies: mag gewassen worden op 30°C

Moulin Roty maakt speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag. Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... een aantal vrienden besloot om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.30.30.15
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!