fabuleux sticker ardoise 'Chalkasaurus'

Vrolijke krijtbord muursticker - chalkasaurus

Staat: Nieuw product

WallCandy Arts

KZ15237

Elke kleine paleontoloog wil wel een kamer met deze prachtige, ruime krijtbordmuursticker in de vorm van een dinosaurus. Ideaal om eindeloos op...

55,00 €

33,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Elke kleine paleontoloog wil wel een kamer met deze prachtige, ruime krijtbordmuursticker in de vorm van een dinosaurus. Ideaal om eindeloos op te schrijven, krabbelen, en daarna gewoon opnieuw te beginnen. Je voegt erg makkelijk een vleugje speelse prehistorie toe aan de ruimte. Plan expedities naar lokale musea, lijst doelen op, of schets de laatste holbewoner couture. Deze verwisselbare, herbruikbare krijtbord muursticker zal geen schade aanrichten aan je muren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
838400.35
WallCandy Arts is de ontwerper, fabrikant en distributeur van de WallCandy stickers, deze zijn afneembaar, verplaatsbaar en herbruikbaar, een echt stukje kunst aan de muur. WallCandy is de meest innovatieve manier om kinderdagverblijven, kinderkamers, speelkamers, en kamers voor tieners en volwassenen te versieren. Creëer een unieke sfeer, verbeteren elke woonruimte en doe dat met alle gemak. Eenmaal geïnstalleerd, kan WallCandy moeiteloos worden herschikt of verwijderd en opnieuw gebruikt zonder dat er vlekken op de muren komen. WallCandy stickers zijn met trots gemaakt in de USA van niet-giftige materialen.