Louise rugzak

Vrolijke Louise rugzak

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL037

Lilliputiens: On the Move (35)

Is roze jouw favoriete kleur ? Stop ! Deze prachtige rugzak van Lilliputiens is vast en zeker je ding. Perfect om mee naar school te nemen, een daguitstapje te maken of een nachtje gaan logeren. De tas heeft een ophanglus, een ritssluiting, een voorvak, verstelbare schouderbanden en een buikriempje.

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86900

TypeRugzakken
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar
DiertjesEenhoorn
Karakter LilliputiensLouise de eenhoorn

Hupsakee, Louise springt op je rug en gaat mee op avontuur! Deze handige, ronde en ruime rugzak beschikt niet alleen over verschillende zakken waarin je al je spullen kwijt kunt, maar ook over verstelbare riemen en een handgreep. En dankzij het venstertje in de vorm van een pluim hou je je tussendoortje goed in de gaten!

Formaat: 25 x 25 x 13 cm.
Materiaal: 100% polyester.
Schoonmaken met een vochtige doek.

Ga op stap met Louise de eenhoorn van Lilliputiens. Louise voert je door een wervelwind van pluimen en prachtige vlinders. Je vriendinnetje fleurt elke uitstap of schooldag op met haar levendige kleuren en vrolijke snoet.

Alle (school)tassen uit de Lilliputiens On the Move collectie zijn waterbestendig, hebben verstelbare riempjes en een lus om je tas aan de kapstok te hangen. Ook heeft elke tas de mogelijkheid om de gegevens van de eigenaar te noteren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
429290.21
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories