moule à glaçons 'fête'

vrolijke party ijsblokvormpjes

Staat: Nieuw product

Haba

Family Food Stars - Haba (27)

Geweldig voor elk kinderfeestje: zelfgemaakte ijsblokjes! Of je ze nu van je favoriete vruchtensap of van vers gemaakte vruchtenmoes maakt... de...

11,95 €

9,56 €

Add to my wishlist

Geweldig voor elk kinderfeestje: zelfgemaakte ijsblokjes! Of je ze nu van je favoriete vruchtensap of van vers gemaakte vruchtenmoes maakt... de ijsblokjes zijn snel klaar, zien er geweldig uit en maken van elk drankje een coole cocktail. In het bijgevoegde boekje staan drie voor kinderen geschikte recepten die eenvoudig zijn uit te voeren. Samen in de keuken bezig zijn, sterkt het zelfbewustzijn van het kind en bevordert het inzicht in het gebruik en de smaak van verse ingrediënten. Maak je keuze uit de spetterende zomerparty of het geweldige waterpartijtje. Materiaal: silicone.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.520.500.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :7453/7454

Collectie Family Food Stars - Haba
Inspiratie en thema's