moule à glaçons 'fête'

vrolijke party ijsblokvormpjes*

Staat: Nieuw product

Haba

Geweldig voor elk kinderfeestje: zelfgemaakte ijsblokjes! Of je ze nu van je favoriete vruchtensap of van vers gemaakte vruchtenmoes maakt... de...

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7453/7454

Geweldig voor elk kinderfeestje: zelfgemaakte ijsblokjes! Of je ze nu van je favoriete vruchtensap of van vers gemaakte vruchtenmoes maakt... de ijsblokjes zijn snel klaar, zien er geweldig uit en maken van elk drankje een coole cocktail. In het bijgevoegde boekje staan drie voor kinderen geschikte recepten die eenvoudig zijn uit te voeren. Samen in de keuken bezig zijn, sterkt het zelfbewustzijn van het kind en bevordert het inzicht in het gebruik en de smaak van verse ingrediënten. Maak je keuze uit de spetterende zomerparty of het geweldige waterpartijtje. Materiaal: silicone.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.520.500.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.