tambourin à cymbales coloré

Vrolijke peuter tamboerijn

Staat: Nieuw product

Kid O

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen,...

8,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010437

Leeftijdvanaf 2 jaar
Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Kleine muzikanten maken met deze felgekleurde tamboerijn hun eerste muziekstukken. De tamboerijn is makkelijk in een klein handje te houden. Wanneer het muzikantje met de tamboerijn schudt komt er een ratelend geluid die helpt bij de auditieve ontwikkeling en de peuter aan het dansen krijgt.

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof en rubber.
Geschikt voor kleine muzikanten vanaf 2 jaar.

Tambourine from Kid O Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181830.35
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O. Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!