magnifique puzzle 'cerfs-volants' (45 pces)

vrolijke puzzel 'kites in the sky' (45 pcs)

Staat: Nieuw product

KROOOM

KZ25765

Uit de puzzel-serie van KROOOM.
Roze, blauw, paars, geel, oranje, groen,... nee er staat geen regenboog aan de lucht, maar er zijn wel...

17,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de puzzel-serie van KROOOM.
Roze, blauw, paars, geel, oranje, groen,... nee er staat geen regenboog aan de lucht, maar er zijn wel een heleboel vliegers te spotten! De olijke vogels van KROOOM vliegen niet alleen zelf graag, maar houden er ook van om urenlang met hun kite te spelen! Ze halen de coolste trucjes boven om aan elkaar te tonen, ongezien!

Met wondermooie illustraties en een knap kleurenpallet spreken de puzzels van KROOOM tot ieders verbeelding. De puzzel bestaat uit 45 stukken en zit verpakt in een leuke geschenkdoos. Geschikt voor puzzelwonders vanaf 4 jaar.
Afmetingen puzzel: 45x30 cm.

Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2222100.6
Het Israëlisch merk KROOOM combineert design en ecologie perfect met elkaar. Het innovatieve speelgoed is niet alleen educatief verantwoord, maar wordt ook vervaardigd uit duurzame materialen. Dat betekent fun voor kids én het milieu! Het speelgoed is gemaakt uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Bovendien staat KROOOM garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de figuren monteren (soms met hulp van mama en papa) en dan onbelemmerd de verbeelding zijn werk laten doen! Ontdek bij de kleine zebra wat er in de KROOOM-wereld te beleven valt: vouw je eigen robots, botvier je fantasie in een 3D speelset of puzzel erop los!

product referentie :33603