Set van 6 melamine lange lepels Classic Colors

Vrolijke set van 6 melamine lange lepels - Classic Colors

Staat: Nieuw product

Rice

RI100

Let's summer met RICE (97)

Zes leuke kleurtjes, zes lange lepels ... ideaal om een fruitpapje in stijl te eten of heb je meer zin in een coupe'ke ijs?

Kijk ook naar de rest van het color-blocked servies van Rice. Stuk voor stuk kleurtjes om op te eten (figuurlijk dan)

10,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESPO-6LCLAXC

SamenstellingenMelamine
TypeLepels
KleurMeerkleurig

Rice staat bekend voor zijn kleurrijk servies en bestek uit melamine. Deze knappe Rice-set Classic Colors bevat 6 lange melamine lepels in evenveel bijpassende tinten.
Met deze lepels breng je kleur aan tafel! Erg leuk voor thuis, maar ook super handig om mee te nemen om onderweg een fruitpapje te geven of te gaan picknicken.

Afmetingen: 19 cm lang

Materiaal: gemaakt uit melamine

Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
193.550.05
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories