Vrolijke stamboom muursticker

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

Poisson Bull heeft in samenwerking met de ontwerpster van Donatienne Cerise (kinderkleding) een fantastische sticker gecreëerd. Decoreer je kamer...

69,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Poisson Bull heeft in samenwerking met de ontwerpster van Donatienne Cerise (kinderkleding) een fantastische sticker gecreëerd. Decoreer je kamer met deze prachtige stamboom van wel 1m20. Een betoverende wereld voor zowel jongens als meisjes. Met 7 vaste en 6 losse kadertjes. De boom meet 112cm(h)x88,5cm(b), de kadertjes 11cmx11cm.
Poisson Bulle tip:Leuk als origineel kerstgeschenk of kraamcadeau, verpakt in een mooi stoffen zakje .
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
88.511200.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”