vrolijke 'Ted & Tess' wagenspanner

vrolijke 'Ted & Tess' wagenspanner

Staat: Nieuw product

Ambi toys

KZ24281

Ted & Tess zijn vrolijke beertjes die zich onderweg over jouw ukkie ontfermen. Hang de wagenspanner over de kinderwagen en Ted & Tess doen de...

12,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Ted & Tess zijn vrolijke beertjes die zich onderweg over jouw ukkie ontfermen. Hang de wagenspanner over de kinderwagen en Ted & Tess doen de rest! De beren wiegen mee met de beweging van de wagen en wanneer je ze een tik geeft, tuimelen ze! Ted & Tess moedigen baby's aan om hun ogen te focussen op een object en bovendien zien ze er erg leuk uit! Geschikt vanaf de geboorte.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!