gourde Tritan 'T-rex' 450 ml

vrolijke Tritan drinkfles 'T-Rex'

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

KZ29294

Crocodile Creek Eco collectie (19)

Crocodile Creek creëerde de perfecte Eco Kids Tritan™ drinkfles voor schoolgaande kinderen. De fles heeft een inhoud van 470 ml en heeft een...

11,99 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Crocodile Creek creëerde de perfecte Eco Kids Tritan™ drinkfles voor schoolgaande kinderen. De fles heeft een inhoud van 470 ml en heeft een mors-bestendige drinktuit die kinderen heel eenvoudig kunnen openen en sluiten. Het rietje kan je verwijderen om alles efficient schoon te maken. Het handige 'grab & go' handvat kan je bijvoorbeeld ook aan de rugzak met een clip vastmaken. Illustraties door Erik Barcley.

Het transparante materiaal Eastman Tritan™ Copolyester is BPA-vrij en niet-giftig. Geen hete vloeistoffen in de fles doen en ook niet geschikt voor de microgolfoven. Aanbevolen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Natuurlijk ook perfect te combineren met de bijpassende brood- en snackdoosjes.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
91700.35
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.

product referentie :381040-7

Collectie Crocodile Creek Eco collectie
Inspiratie en stories