vrolijke vierkante opbergmand

Staat: Nieuw product

3 sprouts

De vierkante opbergdozen zijn ideaal om uw kinderkamer op de ruimen! Ze passen perfect in de populaire vierkante kasten van IKEA. Deze opbergdoos...

27,95 €

19,57 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 107-002-001

De vierkante opbergdozen zijn ideaal om uw kinderkamer op de ruimen! Ze passen perfect in de populaire vierkante kasten van IKEA. Deze opbergdoos is gemaakt van polyester met een harde kartonnen binnenkant, waardoor hij sterk is wanneer hij staat, maar ook makkelijk opvouwbaar is wanneer hij niet gebruikt hoeft te worden. De opbergdozen zijn er in 3 verschillende stijlen: een bruine hond, een oranje kangoeroe en een blauwe pauw.
Materiaal: 100% polyester envilt print.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3333330.5
3 sprouts is gecreëerd door 3 Canadese vrienden in de zomer van 2007. De liefde voor baby's en voor unieke en moderne kinderspulletjes bracht hen samen. Toch waren de drie niet aan hun proefstuk toe. Voordien hadden ze in New York en Toronto in design gewerkt voor grote bedrijven zoals Kate Spade, Barneys NY en Holt Renfrew. De 3 sprouts-collectie met moderne en grappige producten spreekt zowel kinderen als hun ouders aan. Elk stuk wordt met veel zorg gemaakt en heeft unieke en charmante details.