chouette frise adhésive 'Hawaï'

Waanzinnig leuke 'Hawaï' muursticker fries

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

KZ22769

Droom je over het hete Hawaï? Dan brengt de Hawaï muursticker de tropische sfeer tot in de kinderkamer! Surf van eiland naar eiland over...

42,00 €

27,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART303

Droom je over het hete Hawaï? Dan brengt de Hawaï muursticker de tropische sfeer tot in de kinderkamer! Surf van eiland naar eiland over de Hawaiiaanse golven en neem een verfrissende duik. De groovy fries is een must-have voor elke surfboy of -girl.

De muursticker is gemakkelijk aan te brengen en kan op alle vlakke oppervlakken. Zo decoreer je ook een kast of een deur met de funky fries. Indien nodig, kan de sticker verwijderd worden. Met bijhorende instructies. Materiaal: vinyl. Lengte: 5 meter.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
50000.35
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!