Waarom? De grote encyclopedie over aardbevingen, vulkanen en het klimaat

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN110

Kinderen hebben heel wat vragen over het klimaat. Deze encyclopedie uit de Waarom?-serie van Lannoo bevat heel wat fascinerende feiten voor nieuwsgierige kinderen. Heldere antwoorden op vragen die kinderen bezig houden.

Weet je hoe de aarde ontstond? Wat vind je op de bodem van de oceaan? Kun je bevriezen in de woestijn? Hoe verandert de mens de aarde? ...

15,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401461146

Encyclopedies zijn een geweldige bron van informatie voor kinderen. Zeker in deze digitale tijden. In tegenstelling tot zoeken op het internet, heeft een non-fictie boek zoals deze encyclopedie een begin en een einde met een bepaalde afgebakende hoeveelheid informatie die meestal overzichtelijk is ingedeeld. Online opzoeken is voor vele jongere kinderen vaak overweldigend en onoverzichtelijk. Daarom is zo'n fysiek boek superfijn!

Afwerking: Hardback
Aantal pagina's: 144
Afmetingen: 290x230 mm
EAN: 9789401461146
Nur-code: Natuur, plant, dier (< 12 jaar)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.6027.60
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.