warm katoenen wikkeltop 'Jules'

warm katoenen wikkeltop 'Jules'

Staat: Nieuw product

KoeKa

De Jules wikkeltop houdt je baby lekker warm tijdens koude winterdagen. De wikkeltop heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt uit 100% katoen met een mini wafelpatroon.

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de wintercollectie van Koeka.
De Jules wikkeltop houdt je baby lekker warm tijdens koude winterdagen. De wikkeltop heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt uit 100% katoen met een mini wafelpatroon. Aan de zijkant kan het vestje gesloten worden door middel van een knoopje en drukkertjes. Keuze uit twee maten en twee kleuren. Tip: combineer het Jules wikkeltopje met het dito mutsje en broekje.

Wasadvies:
Wasmachine: gebruik geen handwas- fijnwas- en of wolwasprogramma voor de Koeka producten als het niet vermeld staat in het wasetiket en laat het product niet weken. Drogen in de droogtrommel is niet toegestaan.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Koeka - Koeka bestaat sinds 1998 en is verkrijgbaar in meer dan 10 landen. Ze maken kleding en verzorgingproducten voor kinderen van 0-10 jaar. 'Kinderen zijn ons kostbaarste bezit. We bewonderen hun grenzeloze energie en worden geïnspireerd door hun pure eenvoud'. Die liefde vind je terug in de producten van Koeka: eerlijk, kleurrijk en comfortabel. En perfect afgestemd op de wereld van baby's en kids.

product referentie :*1815/59-117