Warme sleepsuit slaapzak - Midnight Arrows TOG 3.5

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch (13)

Geef koude voetjes en weggestampte dekentjes geen enkele kans met deze heerlijk warme sleepsuit slaapzak van het super tof merk ergoPouch.

Hij zit niet alleen heerlijk maar is ook mooi afgewerkt, heeft toffe features en is voorzien vab 1 van de 5 mooie, nieuwe printjes uit de nieuwste collectie. Perfect voor een lekker zachte nacht!
 

93,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-SUITS-MIDARR25-8-24m

TypeSleepsuits
PrintsMidnight Arrows
KleurBlauw
TOG waardeTOG 3.5

Mooie MIDNIGHT ARROW sleep suit bag in nachblauw, met hip pijlenpatroon. Dit is een volledig natuurlijke slaapzak die je dankzij een slimme rits mét of zónder ‘beentjes’ kunt gebruiken. Heel handig om kleine baby's en kindjes warm mee te nemen in een babydrager, autostoeltje of kinderwagen. Kleintjes die al wat ouder zijn kunnen door de anti-slip voetzolen gemakkelijk rondstappen met hun voetjes lekker warm en beschermd in het slaappakje. Houdt je kindjes altijd warm, zonder dekentje, hij heeft fleece katoenen mouwen met een omslag om wantjes te maken en je kan je kindje makkelijk verschonen dankzij de dubbelzijdige rits. Ook geschikt voor oudere kindjes die vaak boven hun dekentjes slapen.

_

Materiaal: biologisch katoen - geen pesticiden of chemicaliën - huid- of milieuvriendelijk

Maten: (gemeten van schouders tot voetjes): 2 tot 12 maanden/80 cm - 8 tot 24 maanden/90 cm - 12 tot 36 maanden/105 cm - 2 tot 4 jaar/105 cm en 4 tot 6 jaar/125 cm

TOG waarde: 3,5 = (kamer)temperatuur 14°C - 20°C

Welk soort slaapzak wanneer dragen? Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook het item. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en voor elk seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.

_

 

 

Het Australische ergoPouch gaat voluit voor ultiem slaapcomfort voor kinderen, aangepast aan hun leeftijd, het seizoen en de warmte-behoefte. Alles is gemaakt uit 100% natuurlijke materialen zoals Merino wol, bio-katoen en bamboe, van inbakerdoeken over allerlei soorten slaapzakken tot onesies, met ergoPouch is je kleintje (en bijgevolg jijzelf) vertrokken voor een zalige nacht.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.62
  • Door Vervoort M.
  •  de 24/09/2019
Handig en lekker warm. Handig omdat de baby dit kan aandoen en zo in de babystoel of buggy kan.
  • Door Vervoort M.
  •  de 16/09/2019
Handig ook als je baby of kind vroeg uit bed moet. Kan zo in de autostoel en lekker warm
Er wordt wel eens gezegd dat de slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.
Collectie SleepSuit slaapzakken - ErgoPouch
Inspiratie en stories