winterslaapzak 'Dandelion' (2-12m)

Warme winterslaapzak - Dandelion (2-12m) - TOG 3.5

Staat: Nieuw product

ErgoPouch

KZ30772

organische slaapzak - ergoPouch (14)

Een ergoPouch slaapzak heeft de perfecte pasvorm voor jouw baby'tje. Door de slimme stretch inserts aan de zij- en bovenkant zit de slaapzak als gegoten, zo comfortabel dat baby's echt beter slapen! De slaapzak is gemaakt van natuurlijke biologische vezels, alsook de vulling. Het gebruik van natuurlijke materialen is belangrijk, want het zorgt voor een optimale temperatuurregeling. Bovendien wordt er 3 tot 4 keer meer vocht geabsorbeerd dan bij normaal katoen.

77,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EP-BAGS ORDAND35 2-12m

De biologisch katoenen winterslaapzak heeft TOG-waarde 3,5: lekker warm bij kamertemperaturen tussen 15° en 21° C. Ideaal tijdens koude winternachten! De slaapzak is huid- en milieuvriendelijk: de twee buitenlagen en de binnenlaag zijn gemaakt van biologisch katoen. Het hypo-allergeen materiaal houdt stof en huisstofmijten tegen en is erg zacht en aangenaam voor de huid.

Bovendien is de slaapzak heel gebruiksvriendelijk. Door middel van een rits die langs beide kanten opengaat, is de luier in een mum van tijd verschoond. Geschikt voor baby'tjes van 2-12 maanden (80 cm), ook in een andere babymaat opgenomen in ons ergoPouch-assortiment.

Wat wanneer dragen?Raadpleeg dan de ergoPouch TOG-ratings.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.6
Er wordt wel eens gezegd dat de slaapzakken van ergoPouch 'de beste ter wereld' zijn. Alina Sack, een textiel designer uit Australië, bedacht de ideale pasvorm waardoor kindjes veel beter slapen. Per leeftijd heeft een baby andere behoeftes. ErgoPouch heeft dit uitgedacht in een ideaal slaapconcept voor alle leeftijden én voor elk seizoen. Het Australische merk geeft zijn slaapzakken een TOG-waarde. Hoe hoger de waarde, hoe warmer de stof en dus ook de slaapzak. Zo bestaat er voor elke (kamer)temperatuur en seizoen een ideale versie: aangepast aan baby's leeftijd, bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk. Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en merino wol.Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk want kindjes slapen minder goed in synthetische materialen. Bovendien zitten ergoPouch slaapzakken super fijn door de stretch inserts aan de zij- en bovenkant. Kortom: ergoPouch biedt een eenvoudig, maar uniek concept voor het beste slaapcomfort! Wat wanneer dragen? Raadpleeg de ergoPouch TOG-ratings.
Collectie organische slaapzak - ergoPouch
Inspiratie en stories