Wasbaar wollen tapijt - Koa Pink - Woolable collection

Wollen getuft vloerkleed in lichtroze met speelse franjes

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA067

Wasbare Lorena Canals tapijten (49)

Dubbel tuftwerk geeft dit fris lichtroze tapijt een schattige en unieke look.

Dit langwerpig kleed is met de handgeknoopt en gebruikt een mooie techniek van natuurlijke ongeverfde witte wol en zacht gekleurde wol, de franjes zorgen voor een speelse toets.

219,00 €

175,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WO-KOA-PK-S

Formaten80 x 140 cm
TypeTapijten
KleurRoze

Wasbaar wollen tapijt Koa Pink van LORENA CANALS past perfect naast het babybedje, in de kinder- of tienerkamer. Een mooie woonmusthave die afgewerkt met handgevlochten franjes aan de randen, waar beide kleuren wol samenkomen, de knappe wol zorgt voor zachtheid en duurzame kwaliteit.

Dit wasbaar vloerkleed wordt geleverd in een katoenen draagtas inclusief een gratis anti-slip onderlaag. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar omdat het een natuurlijk product is er er stukjes wol kunnen loskomen.

Afmetingen: 140 x 80 cm
Gewicht: 2,75 kg
Materiaal: 100% wol waarvan 20% wol uit Nieuw-Zeeland voor extra zachtheid, gekleurd zonder giftige stoffen - onderkant: recycled katoen

Dit tapijt is met de hand gemaakt en zorgvuldig ontworpen. Elk stuk is uniek, daardoor kunnen er kleine variaties optreden in kleur en vorm. Het is ook een milieuvriendelijk product. Vrij van giftige kleurstoffen of verontreinigende stoffen.
Certificaat van naleving (CPSIA), ISO 9001, 14001, 18001 gecertificeerd.
Gemaakt in India.

Was- en gebruiksinstructies: regelmatig stofzuigen, dit vloerkleed mag je ook wassen in de machine op max 30°C. Hier volgen nog enkele tips voor het onderhoud van je Lorena Canals tapijt:

  • voor dit specifiek tapijt heb je een wasmachine nodig met een capaciteit van 9 kg
  • Apart wassen, op delicaat en kort programma (max 30 min).
  • Gebruik neutrale zeep. Zorg ervoor dat je een laag centrifugeprogramma selecteert als het vloerkleed vlechten of franjes heeft. Gebruik bij voorkeur geen wasverzachter.
  • Laat het natte tapijt niet in de machine zitten, dit kan de kleuren aantasten.
  • Maak je geen zorgen als er pluisjes verschijnen, dit zijn restvezels die worden geproduceerd door het snijden van katoen. De eerste dagen is het raadzaam om het vloerkleed met een harde borstel in de richting van het pluche te vegen, daarna kan je de stofzuiger gebruiken.
  • Mocht je lange of losse draden aantreffen, knip deze dan af met een schaar. Trek nooit aan een draad.
  • Droogtrommel op lage temperatuur.
  • Vermijd drogen in de zon.
  • Niet stomen, geen droogkuis

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Wasbare Lorena Canals tapijten
Inspiratie en stories