Washandje in bio-katoen konijn Elise - old rose

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBH055

Niets zo leuk en ontspannend als een badje! Je kindje zal genieten van het badritueel met dit zachte, roze Hoppa washandje. Hoppa's top prioriteit is 'natural comfort' en gebruikt daarvoor superzacht biologisch katoen. Lief voor de natuur en lief voor het huidje van je kleintje!

8,95 €

4,48 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieElise
TypeWashandjes
KleurRoze

Hoppa komt met een nieuwe collectie met badcapes, slabbetjes, bijtringen, tutdoekjes ... in een speels patroon waarbij Sam de beer en Elise het konijn kleintjes meenemen op een ontdekkingstocht. Ontdek je al de verschillende gezichtjes?

Deze Hoppa washandjes zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen (100% bio katoen) en alleen niet-toxische kleuren worden gebruikt in de productie.

Alle Hoppa producten zijn dus vrij van schadelijke materialen en extra zacht voor de huid van je kindje. Verkrijgbaar in 2 leuke designs: Sam de beer (mint) of Elise het konijn (roze).

Materiaal: 100% bio-katoen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.