circuit circulation en ville

wegcircuit met tankstation 'City road set'

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ26356

Wereld van spoorwegen van BRIO (25)

Welkom in het stedelijk landschap van BRIO! Dit houten wegcircuit brengt passagiers in en uit de stad. De straat heeft twee rijvakken, komt uit...

65,90 €

Add to my wishlist

Welkom in het stedelijk landschap van BRIO! Dit houten wegcircuit brengt passagiers in en uit de stad. De straat heeft twee rijvakken, komt uit op een rotonde en passeert langs een tankstation. Opgelet, vergeet geen voorrang te verlenen! De City Road set is geschikt voor kids vanaf 3 jaar en compatibel met het wegennetwerk van BRIO.

Onderstaande video is al een leuke preview!

33747 - City Road Set from BRIO AB on Vimeo.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
36.527121.71
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.
Collectie Wereld van spoorwegen van BRIO
Inspiratie en thema's