Wenskaart met t-shirt

Staat: Nieuw product

DressYourDoll

Verstuur je liefste groetjes met de DressYourDoll wenskaartjes. Een bonte collectie van 18 verschillende zelf-maak poppen t-shirts, verpakt in...

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Verstuur je liefste groetjes met de DressYourDoll wenskaartjes. Een bonte collectie van 18 verschillende zelf-maak poppen t-shirts, verpakt in een mooie wenskaart. Een wenskaart én een knutselpakketje in één! Enveloppe inbegrepen. Geschikt voor echte fashionista's van 7-12 jaar. Past perfect voor alle 30cm modepoppen die in de handel verkrijgbaar zijn.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.52000.35
Dress your doll - Wat krijg je als drie vrouwen hun krachten bundelen in een project dat al hun 'skills' verbindt? Lena De Swert en Els Van Houtven, moeder en dochter, hebben samen twee passies: hun bedrijf, gespecialiseerd in textielbedrukking en hun prachtige collectie historisch meisjesspeelgoed . Rosalinde Heerkens ontwikkelt patronen voor de Belgische modewereld. Samen zijn ze Roos Productions en de combinatie textieldruk, poppen en mode brachten ze samen in DressYourDoll. Een uniek en gloednieuw concept met veel liefde en enthousiasme ontwikkeld voor kinderen die willen leren hoe ze zelf (poppen)kleding kunnen maken. Een schaar, een naald en garen. Meer heeft je dochter niet nodig om aan de slag te gaan en een echte mode-ontwerpster te worden!