Beasts chouette voyante 'Dr. Nobody'

wijze waarzegster Dr. Nobody

Staat: Nieuw product

Sigikid

KZ20885

Na de puberteit te oud voor een knuffel? Nee hoor, in tegendeel! “You are never too old for cuddling!” Een leuze die niet los te wrikken is van...

49,99 €

39,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Na de puberteit te oud voor een knuffel? Nee hoor, in tegendeel! “You are never too old for cuddling!” Een leuze die niet los te wrikken is van de Sigikid BEASTS-collectie! Een reeks van unieke knuffels voor groot en klein die het kind in elke volwassene wakker maakt.

Op een avond kwam ze uit het niets en sindsdien is Dr. Nobody niet meer weggegaan uit het bos. Niemand weet vanwaar ze komt, maar op een dag hing de mysterieuze uil een bordje aan haar boom: "Waarzegster". Alle hulpeloze dieren kunnen vanaf nu bij Dr. Nobody terecht om hun verhalen te vertellen en raad te vragen. De uil luistert aandachtig, heft haar kin op en geeft raad. Ga jij ook op (knuffel)bezoek bij Dr. Nobody?

Materiaal:
Buitenkant: pluche
Vulling: polyesterwatten
Wassen op 30°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02800.35
Is knuffelen een basisbehoefte? Ja hoor! Daar is het Duitse Sigikid al 40 jaar lang van overtuigd! Een uitgebreid gamma van knuffels voor jong én oud met één missie: de wereld met meer knuffels net iets beter maken! Want een knuffel geeft warmte, zachtheid, vertrouwen en een gevoel van veiligheid wanneer mama en papa er even niet zijn. Zo gelooft Sigikid dat een knuffel de sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleert, waarbij design een fundamentele drager is van die stimulans. Kleuren, vormen, stoffen en voorwerpen waarmee kinderen in contact komen, hebben een grote invloed op de ontwikkeling van de persoonlijkheid van het kind. Design is dus meer dan een decoratief detail! Bovendien leert een kind al spelenderwijs zijn grenzen en emoties kennen. Het gebruikt zijn fantasie om een rollenspel aan te gaan met een knuffel en leert zo nieuwe conflicten en problemen (her)kennen. Naast de heerlijke knuffels breidt Sigikid haar gamma uit met prachtige rugzakken, melamine servies, toilettassen,... Wees jezelf, ontdek jouw fantasie, laat je inspireren door wondermooi design, blijf nieuwsgierig en vooral...: knuffel!