Willewete prentenboek - Naar het theater

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ24840

Wil je alles weten over het theater en wat er te beleven valt? Hoe speelden ze in het oude Griekenland toneel? Werken in het theater alleen...

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurFlorence Ducatteau
IllustratorChantal Peten
GenreEducatieve boeken
ThemaKunst en cultuur

Wil je alles weten over het theater en wat er te beleven valt? Hoe speelden ze in het oude Griekenland toneel? Werken in het theater alleen acteurs? Spelen ze in andere delen van de wereld op dezelfde manier toneel als hier? Wat is een schimmenspel? Op deze en vele andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een leuke strip, een knutselbladzijde, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

Willewete boeken zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over leven in het verleden en het leven nu. Op een spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.
Clavis splitst de Willewete-serie op in 4 grote categorieën: geschiedenis, veel te doen, de wereld en natuur. Willewete 'Naar het theater' komt uit de categorie veel te doen.

Auteur: Florence Ducatteau
Illustrator: Chantal Peten
ISBN: 9789044823547
Vanaf 5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.726.800.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.