zoo eetset hert

winter zoo dinnerset 'Daisy Deer'

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB003

Maak je kerstdineetje extra gezellig met deze prachtige winter eetset van Skip*Hop. Ook peuters verdienen een mooi gedekte feestdis! De Daisy Deer set bestaat uit een bord met 2 vakken, een bowl, vork, lepel en een bekertje, allemaal in zacht roze versierd met snoezige hertjes print.

29,95 €

19,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Je kleintje wil graag zijn eigen servies, mooi gedecoreerd en lekker stevig. De betoverende snoetjes uit de ZOO-collectie van Skip*Hop maken eten net dat tikkeltje leuker. Verdeel je eten netjes over het 2-vaks bord met opstaand randje, en serveer ontbijtgranen, soep of snacks in het kommetje. Het bestek is zo ontworpen dat het makkelijk te hanteren is voor kleine handjes. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde maaltijd vind je in deze set.

De hele reeks is gemaakt uit duurzaam melamine en is geschikt voor het bovenste rekje van de vaatwasser. Niet geschikt voor de magnetron.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.10.230.63
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :212526