Winters kleedje Hiver Enchanté voor pop 36 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR064

Mon grand poupon van Corolle (49)

Houdt je kleintje van poppen uitkleden, aankleden, uitkleden, aan .... ga dan voor deze hippe poppenjurk uit de wintercollectie van Corolle.

Het Hiver Enchanté kleedje met hippe rushes is supercute, geeft je pop een feestelijke en stijlvolle look. Het past als gegoten voor een Corolle pop van 36 cm.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 140430

CollectieMon grand poupon
TypePoppenkleertjes
KleurRoze
Afmetingen pop36 cm

Hiver Enchanté kleedje van COROLLE, geschikt voor een pop van 36 cm. Er is ook een bijpassende jas in deze print beschikbaar. Deze poppenjurk maakt deel uit van de Mon grand poupon-collectie vol kleedjes en accessoires waarmee je de Corolle pop van 36 cm kan stylen en elke dag mee kan spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Maat: geschikt voor een pop van 36 cm uit de Mon Grand Poupon-collectie

Leeftijd: geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar, pop apart verkrijgbaar

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen en poppenaccessoires voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories