lé de papier peint intissé 'Douceur d'automne'

winters vliesbehang 'Douceur d'automne'

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ23757

Heb je een muur die best een opsmuk kan gebruiken? Dan is het Douceur d'automne vliesbehang ideaal! De strook wordt bezaaid met een...

29,15 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Heb je een muur die best een opsmuk kan gebruiken? Dan is het Douceur d'automne vliesbehang ideaal! De strook wordt bezaaid met een winters tafereel. Lieve bosvrienden, een sneeuwtapijt, wondermooie herfstkleuren... Het vliesbehang heeft een prachtig design van Laura Di Francesco waarnaar je uren kan kijken.

De strook heeft een breedte van 48 cm en een hoogte van 280 cm en is makkelijk op te hangen. De speciale lijm voor niet geweven behangpapier wordt rechtstreeks op de muur aangebracht en niet op de strook. De randen zijn aangepast om een perfecte overgang te maken. Zo kan het papier in één geheel of in verschillende stroken worden aangebracht. Lichtbestendig.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
75070.25
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DD04286