winterse ledikant bedset 'Snow Flake'

Staat: Nieuw product

By nord

By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische fauna en flora. De winterse ledikant bedset 'Snow Flake' is dan ook een...

54,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische fauna en flora. De winterse ledikant bedset 'Snow Flake' is dan ook een absolute eyecatcher en hebbeding voor elke kinderkamer. Voor een extra persoonlijke en organische touch in je interieur! Keuze tussen twee wondermooie uitvoeringen.

Respect voor het milieu is het stokpaardje van dit Deens interieurmerk. By nord gebruikt enkel 100% organische materialen en gaat prat op een gewetensvolle productie.

Materiaal: 100% katoen. Afmetingen: 100x140 cm (dekbedovertrek), 40x43 cm (kussensloop).
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10014000.35
Eenvoud, functionaliteit en een bekwame productie: dat zijn de stokpaardjes van het wereldwijd befaamd Deens design. En bij het Kopenhaagse interieurmerk by nord is dat niet anders. Sinds 2008 produceren ze met volle overgave tijdloze home accessoires van de hoogste kwaliteit. De ruwe maar wondermooie Scandinavische natuur is hun grootste inspiratiebron. Maar hun liefde voor Moeder Natuur gaat verder dan dat. Organische materialen en een gewetensvolle productie liggen aan de basis van dit knap staaltje Deens design. Duurzame en unieke design producten met respect voor het milieu die schoonheid en functionaliteit combineren. Zeggen dat dat geweldig is, is een open deur intrappen.